book cover

Kuchnia chińska : typowe przepisy i impresje kulinarne z najbardziej znanych rejonów Chin

Liu, Zihua, Chudzik, Małgorzata Tłumaczenie, Franz, Uli Autor, Muza

Year of publication: 2008.

Kuchnia chińska, Książka kucharska

available:

1 from 1

Author
Liu, Zihua
Chudzik, Małgorzata Tłumaczenie
Franz, Uli Autor
Muza
Title
Kuchnia chińska : typowe przepisy i impresje kulinarne z najbardziej znanych rejonów Chin
ISBN
978-83-7495-430-3 : zł 59,90
978-83-7495-421-1
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Muza,
Year of publication
2008.
Volume
279, [1] strona :
Dimensions
ilustracje kolorowe ; 29 cm.
Object passwords
Kuchnia chińska
Książka kucharska
Additional information
Tytuł oryginału : Die echte chinesische Küche, 1992.
Indeksy.
020
%a 9788374954303
020
%a 9788374954211
100
%a Liu, Zihua
245
%a Kuchnia chińska : %b typowe przepisy i impresje kulinarne z najbardziej znanych rejonów Chin /
260
%a Warszawa : %b Muza, %c 2008.
300
%a 279, [1] strona : %c ilustracje kolorowe ;%c 29 cm.
500
%a Tytuł oryginału : Die echte chinesische Küche, 1992.
504
%a Indeksy.
650
%a Kuchnia chińska
650
%a Książka kucharska
700
%a Chudzik, Małgorzata %e Tłumaczenie
700
%a Franz, Uli %e Autor
710
%a Muza
920
%a 978-83-7495-430-3 : zł 59,90
920
%a 978-83-7495-421-1

Available items

1.
Accession: 46639
Signature: 641
Status: Checked in

Most often borrowed